Heb jij ook nooit tijd voor jezelf?

Gaat al jouw aandacht en energie ook altijd naar anderen? Zoals naar je kinderen, partner, vriendinnen, collega's?

Verlies jij je ook regelmatig in de waan van de dag? Vliegen de dagen voorbij zonder een moment voor jezelf?

Herkenbaar? En zou je dit graag anders willen?

Dat kan! 

Ga de uitdaging aan om terug naar jezelf te gaan in 21 dagen!

21 dagen tijd en aandacht voor jezelf. Max. 21 minuten per dag speciaal voor jou en voor jou alleen.

21 dagen lang neem ik je mee. Daarna is de basis gelegd en kun jij op ieder moment en in iedere situatie weer terug naar jezelf gaan.

Programma:

Duur: 21 mei – 11 juni 2021

Investering: 15 à max. 21 minuten per dag

Waar: online en thuis

Data groepscoaching:

  • Woensdag 26 mei om 19.30 uur
  • Donderdag 3 juni om 11.00 uur
  • Woensdag 9 juni om 19.30 uur

Begeleiding: een waardevolle community en mij als je persoonlijke coach

Het is laagdrempelig, iedereen kan meedoen! En als je gemotiveerd aan de slag gaat, boek je gegarandeerd resultaat!

Zeg JA tegen jezelf!

Dit is wat je krijgt:

Een audio met lifetime toegang

Oefeningen, meditaties en schrijfopdrachten

Mijn nieuwe e-book 'Omarm je hoogsensitiviteit'

3 weken groepscoaching via Zoom

Een community met gelijkgestemden

Waardevolle tips en tricks

3 weken ben ik je persoonlijke coach

BONUS: 60 minuten 1 op 1 coaching t.w.v. € 75

Dit alles voor slechts €97

Gegarandeerd nieuwe inzichten. Doe mee!

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Een 21 daagse waarbij ik erg benieuwd was naar wat DE oefening zou zijn. En daar kon ik goed mee uit de voeten! Want díe heb ik altijd bij me én daar heb ik nu nog meer aan om bij mezelf te blijven tijdens een dag! Complimenten voor jouw rust, begrip en inlevingsvermogen naar de deelnemers. Ik vind je een fijne coach die rust uitstraalt, tijdens de meetings was het leuk om met de andere ladies mee te denken en te delen.

Minke Maat

Ik plan nu twee maal per dag op mijn werk een rustmoment in.

Ik ben lang niet meer zo kapot als ik ergens op bezoek ben geweest.

Ik kies nu bewust per dag een moment voor mezelf.

Ik heb veel aan deze 21 dagen gehad. Het paste precies in het veranderproces waar ik mij in bevind. Ik vind je een fijne coach, je hebt een aangename stem met prettig spreektempo. Wat ik heel goed vind, is dat je echt luistert en dat ook in je antwoord teruggeeft. Je toetst regelmatig of hetgeen wat jij aandraagt ook echt een antwoord is op de vraag die gesteld is. Ga zo door en ik blijf jou zeker volgen.

Over deze 21 dagen. Het voelt alsof de eerste stap bij het aandacht voor mezelf is gezet. De oefening zelf en de mogelijkheid even te sparren met jou heb ik als erg prettig ervaren. Positief vond ik dat je alles onthield wat ik de eerste keer verteld had. Dat maakt de aandacht oprecht geïnteresseerd. Ik vond het prettig om ‘wanneer nodig’ onder begeleiding te leren stil te staan bij mezelf en rust te creëren.  Het is mooi als ik dat er in kan houden of beter nog uit kan breiden.  Bedankt Helen en ik weet je te vinden indien nodig!

Wat levert het je op? Het resultaat in slechts 21 dagen:

N

Meer energie

N

Meer rust

N

Meer balans

N

Meer zelfkennis

N

Meer momenten voor jezelf

TERUG NAAR JEZELF IN 21 DAGEN

21 Mei – € 97

Ik ben Helen Viring, HSP-expert, coach, auteur en ervaringsdeskundige.

Samen met mijn man en dochter woon ik in het prachtige Hilversum, waar ik geboren en getogen ben. Sinds 2015 coach ik hoogsensitieve vrouwen. Dit doe ik in mijn praktijk Parel Hsp Coaching – eveneens in Hilversum – of heerlijk in de buitenlucht op de hei.

Vragen of wil je eerst even contact met mij om te zien of dit iets voor jou is? Stuur dan een mail naar info@helenviring.nl.

   Meest gestelde vragen:

Terug naar mezelf, wat betekent dat?

Terug naar jezelf gaan, is voor iedereen anders. In deze uitdaging betekent het in ieder geval dat je na 21 dagen in staat bent om in allerlei situaties terug in jezelf te keren en dichtbij jezelf te blijven. Zodat je zelf de regie over je leven houdt in plaats van dat je geleefd wordt.

Wat gebeurt er in de besloten Facebookgroep?

In de Facebookgroep kun je terecht voor ondersteuning en support. Ik ben zelf veel in de groep aanwezig om je te inspireren en om vragen te beantwoorden.

Ik heb geen facebook, kan ik toch mee doen?

Jazeker! Ook dan kun je meedoen. Je ontvangt de opdrachten in dat geval per mail.

Mediteren, is dat niet zweverig?

Nee, mijn meditaties zijn niet zweverig. Integendeel, ze zijn inspirerend, praktisch en voor iedereen te volgen. Bovendien is het een fantastische manier om dichtbij jezelf te blijven en terug naar jezelf te keren in elke situatie.